Submit Property
click to enable zoom
Se încarcă harta
Nu am găsit nici un rezultat
Deschide harta
Vizualizează Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Prev Next
Căutare avansată
we found 0 rezultate
Rezultatele căutării tale

Bine ați venit pe site-ul ZonaDeNord.Ro!were-back

Am revenit cu o nouă înfățișare, noi opțiuni pentru voi si nu în ultimul rând, cu noi oferte!

Pentru că am avut foarte multe cereri de a relua activitatea site-ului cât mai curând am decis să îi dam drumul așa, la stadiul la care am ajuns cu el. Avem rugămintea de a ne scuza, noi continuăm să lucrăm la el o perioadă.

Sperăm din suflet să nu aveți nici o neplăcere în utilizarea lui. Dacă întâmpinați greutăți sau sesizați o neregulă vă rugăm să ne contactați.

Vă stăm la dispoziție la adresa de mail office@zonadenord.ro. Puteți folosi și formularul nostru de contact din rubrica cu același nume.

Vă mulțumim pentru sprijin!

Cu drag,

Echipa ZonaDeNord.Ro

Ce e nou la ZonaDeNord.Ro

Ești curios să știi de ce am schimbat site-ul ZonaDeNord.Ro, nu-i așa? 🙂

Este simplu. Am vrut să îți oferim o experiență unică în casa noastră. Pentru noi nu era îndeajuns doar să îți arătăm o listă cu anunțuri. Ne place tehnologia si dacă tot trăim în secolul dedicat ei, de ce să nu profităm și noi?

Deci, ce face mai exact noul site ZonaDeNord.Ro?

ZonaDeNord.Ro se apropie de voi printr-o interfață mobile friendly. Da, o să poți vedea totul, atât de pe smartphone-ul tău cu android cât și de pe Iphone, Ipad, Macbook cu sau fără display retina. Este optimizat la maxim pentru ca tu să poți vedea tot ce îți dorești din site-ul nostru.

Altă schimbare? Ai văzut harta aia mare de pe prima pagină? 🙂 Da, știm, e grozavă. O să afli imediat de ce…

Harta aia nu este orice hartă. Este o hartă Google. Poți vedea orice pe ea. Și poți căuta orice pe ea. Ai în colțul din stânga sus o căsuță de căutare. Să o folosești cu încredere oricând ai nevoie să vezi ceva pe hartă, este foarte exactă.

De asemenea, dacă device-ul tău are gps integrat poți să îl activezi. Ai să vezi unde ești in acest moment și ce proprietăți sunt valabile în jurul tău. Asta ca să nu îți mai pierzi timpul cu proprietăți care nu sunt în zona care îți trebuie ție…

Printre toate noutățile, ți-am pregătit și un cont al tău. Te poți loga pe ZonaDeNord.Ro în 3 feluri: contul tău de Facebook, adresa de Gmail sau cea de Yahoo!. În contul tău poți salva anunțurile preferate, îți poți face propiile tale selecții și le poți salva. Când noi adăugăm o proprietate nouă, care se potrivește criteriilor tale de căutare, te anunțăm pe mail.

Acestea sunt doar câteva dintre facilitățile pe care le oferim de acum înainte. Noi continuăm să lucrăm la ZonaDeNord.Ro și vom posta pe prima pagină noutățile.

Ne bucurăm să vă avem alături de noi!

Cu drag,

Echipa ZonaDeNord.Ro

Ce spun clienții noștri

Clineții noștri sunt cartea noastră de vizită. Ei ne recomandă cel mai bine. Citește aici ce spun despre noi!

  • Resetează parola