Submit Property
click to enable zoom
Se încarcă harta
Nu am găsit nici un rezultat
Deschide harta
Vizualizează Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Prev Next
Street View
Căutare avansată
we found 0 rezultate
Rezultatele căutării tale

Baneasa, Green Lake Residences

3.500 € /luna
Drumul Plaiu Nucului, ,
Adaugă la favorite
1049

Green Lake este un proiect rezidenţial de 110.000 mp situat în nordul Bucureştiului, care include nu mai puţin de 17 tipuri de locuinţe, de la vile unifamiliale până la garsoniere în clădiri de apartamente. În plus, Green Lake este construit pe malul lacului Griviţa, cu o deschidere la lac de 225 metri.

Prin urmare, Green Lake este mai mult decât un proiect rezidenţial obişnuit. El creează un întreg univers pentru un mod de viaţă modern. Prin facilităţile oferite – securitate, locuri de parcare, spaţii comerciale, grădiniţă privată, terenuri şi săli de sport, terenuri de tenis, club de yachting, restaurant, lacuri ecologice – Green Lake se aseamănă mai mult cu o destinaţie de vacanţă decât cu un ansamblu rezidenţial clasic.

Green Lake este situat în nordul Bucureştiului, aproape de Piaţa Presei Libere, pe malul lacului Griviţa, cu acces direct din Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Această zonă este unică prin diversitatea caracteristicilor sale. Green Lake este aproape de oraş, dar departe de zgomotul acestuia.

Noi va aducem in atentie o frumoasa vila, P+2+Terasa, cu deschidere la un mic si frumoslac artificial. Suprafata utila a vilei este de 380mp, curtea avand 50mp.

Vila are structura decomandata, la parter sunt 2 camere, la etajul I 4 si la etajul II alte 2 incaperi. Ca si element distinctiv fata de alte locuinte similare, aceasta vila dispune de lift.

Adresă: Drumul Plaiu Nucului
Oraș:
Cartier:
Țară: Romania
ID proprietate: 1799
Preț: 3.500 € /luna
Suprafață: 380 m2
Property Lot Size: 50 m2
Camere: 8
Dormitoare: 7
Grupuri sanitare: 5
Build Year: 2010
Floor: P+2+M
Useful Surface: 380mp

Contactează-mă

  • Resetează parola