Submit Property
click to enable zoom
Se încarcă harta
Nu am găsit nici un rezultat
Deschide harta
Vizualizează Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Prev Next
Căutare avansată
we found 0 rezultate
Rezultatele căutării tale

Pipera, Str. Drumul Negru

2.300 € /luna
Drumul Negru, ,
Adaugă la favorite
240

Pipera, Str. Drumul Negru, vila P+1+M, renovata complet in 2012, izolata complet interior + exterior, tevi inlocuite complet, instalatii electrice si sanitare inlocuite integral, nelocuita de la momentul renovarii, totul asolut nou si de foarte buna calitate. Bucataria este mobilata complet si echipata Electrolux.

Casa dispune de sistem de alarma si de interfon. Garajul are acces atat din curte cat si din interiorul casei. In garaj incape o masina, in curte mai incap maxim 3.

Curtea este amenajata foarte frumos, in spatele casei regasind un foisor unde vara se poate sta afara, loc de gratar si pentru activitati in aer liber.

Detalii referitoare la suprafete si structura:

Parterul vilei are structura circulara, din hol se intra in grupul sanitar si in bucatarie, din bucatarie se intra in dining si in birou, din dining se trece in living de unde se ajunge inapoi in hol. Tot din hol se intra si in garaj. Parterul are o suprafata de 150mp.

Etajul are o structura decomandata, din hola se intra in fiecare dormitor in parte si in baia comuna. Dormitorul matrimonial are baie proprie si acces catre o frumoasa terasa cu vedere pe curtea din spatele vilei.

Mansarda este un mare open space momentan insa la nevoie se poate compartimenta si chiar se poate aranja si un grup sanitar acolo.

suprafata teren – 600mp
suprafata construita – 400mp
suprafata utila – 340mp
suprafata parter – 150mp
suprafata etaj – 140mp
suprafata mansarda – 130mp
front stradal – 25m
Zona este foarte linistita, perfecta pentru cei care doresc sa se rupa de agitatia orasului atunci cand ajung acasa.

Vecinatati si acces facil catre zonele: Pipera, zona comerciala Baneasa (Ikea, Metro, Carrefour), Ambasada SUA, Aeroportul Henry Conda, Otopeni, Casa Presei Libere, Baneasa (zona rezidentiala), Aviatiei.

Adresă: Drumul Negru
Oraș:
Cartier:
Țară: Romania
ID proprietate: 1694
Preț: 2.300 € /luna
Suprafață: 340 m2
Property Lot Size: 600 m2
Camere: 6
Dormitoare: 3
Grupuri sanitare: 3
Floor: P+1+M
Total Surface: 400mp
Useful Surface: 340mp
Parking Lot: 3
Garage: 2

Contactează-mă

Compare properties

Anunțuri asemănătoare

Corbeanca, Complex Paradisul Verde

790 € /lună
Corbeanca, vila cu 4 camere, situata chiar in complexul rezidential Paradisul Verde, o oaza de liniste si de relaxa [more]
Corbeanca, vila cu 4 camere, situata chiar in complexul rezidential Paradisul Verde, o oaza de liniste si de relaxa [more]
32 135 m2full info
  • Resetează parola